Preduzeće za inženjering i izvodjenje gradjevinskih radova "KRON VST INŽENJERING“DOO

Glavne aktivnosti preduzeća „KRON VST INŽENJERING“ doo su orjentisane na polje izvođenja grubih građevinskih radova,gradjevinsko-zanatskih radova i ostvarivanja visokog stepena kvaliteta na istim.
Pored gradjevinsko - zanatskih radova izvodimo i sve vrste instalaterskih radova, vodovoda i kanalizacije,mašinskih instalacija i elektro instalacija na stambenim objektima, poslovnim objektima, industrijskim objektima, adaptaciji objekta. 
Za nas možemo reći da smo pouzdan partner sa profesionalnim i stručnim odnosom prema poslu i investitorima sa kojima saradjujemo. Odlikuje nas kvalitet izvedenih radova, korektne cene, rokovi i poštovanje ugovorenih obaveza prema klijentima.
Pored zaposlenih u preduzeću, oko sebe okupljamo više sličnih firmi specijalizovanih za odredjene vrste gradjevinskih radova uz pomoć kojih realizujemo izgradnju novih objekata i adaptaciju postojećih objekata u svemu prema zahtevima investitora. Preduzeće poseduje odgovarajuće alate za izvodjenje svih vrsta radova kao i sopstveni prevoz.“Želimo da budemo čvrst oslonac svim našim starim i novim klijentima”